Nederlands

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd, mits het betreft om de gehele bestelling. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.
 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@precious-stones-byilona.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen retourneren
De ondernemer kan het herroepingsrecht van de consument weigeren voor producten zoals omschreven in artikel 3. De uitsluiting van het herroepingsrecht geldt slechts indien de ondernemer dit duidelijk in de beschrijving van het product, althans tijdig voor het sluiten van de overeenkomst, heeft vermeld. Echter kunnen retouren geweigerd worden bij aankomst als zij met verdere schade, oneffenheden en/of dergelijks worden geleverd bij ondernemer, dan vermeld. Dit geldt ook voor vermissing van het pakket. Het risico ligt bij de klant. Om een weigering van retour te voorkomen, raad ondernemer aan het pakket met een track en trace code, eventueel met verzekering, te versturen.

Artikel 3
1. Indien een aanbod een beperkte geldigheidsduur heeft of onder voorwaarden geschiedt, wordt dit nadrukkelijk in het aanbod vermeld.

2. Het aanbod is vrijblijvend. De ondernemer is gerechtigd het aanbod te wijzigen en aan te passen.
3. Het aanbod bevat een volledige en nauwkeurige omschrijving van de aangeboden producten en/of diensten. De beschrijving is voldoende gedetailleerd om een goede beoordeling van het aanbod door de consument mogelijk te maken. Als de ondernemer gebruik maakt van afbeeldingen zijn deze een waarheidsgetrouwe weergave van de aangeboden producten en/of diensten. Kennelijke vergissingen of kennelijke fouten in het aanbod binden de ondernemer niet. 
4. Alle afbeeldingen, specificaties gegevens in het aanbod zijn indicatie en kunnen geen aanleiding zijn tot schadevergoeding of ontbinding van de overeenkomst. 
5. Afbeeldingen bij producten zijn een waarheidsgetrouwe weergave van de aangeboden producten. Ondernemer kan niet garanderen dat de weergegeven kleuren en vormen exact overeenkomen met de echte kleuren en vormen van de producten. 

 

Let op: Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor producten:
A. die duidelijk persoonlijk van aard zijn;
B. die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden.
C. waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft. 

D. Echter kunnen retouren geweigerd worden bij aankomst als zij met verdere schade, oneffenheden en/of dergelijks worden geleverd bij ondernemer, dan vermeld. Dit geldt ook voor vermissing van het pakket. Het risico ligt bij de klant. Om een weigering van retour te voorkomen, raad ondernemer aan het pakket met een track en trace code, eventueel met verzekering, te versturen.

 

Garantie

1. De producten en/of diensten die ondernemer aanbiedt zijn géén vervanging van doktersbehandelingen. Bij klachten dient de consument contact op te nemen met een desbetreffende arts. 
2. producten en/of diensten zijn puur ter decoratie. Consument kan ondernemer hier niet aansprakelijk voor stellen. 
3. De ondernemer staat ervoor in dat de producten en/of diensten voldoen aan de overeenkomst, de in het aanbod vermelde specificaties, aan de redelijke eisen van deugdelijkheid en/of bruikbaarheid en van de totstandkoming van de overeenkomst bestaande wettelijke bepalingen en/of overheidsvoorschriften.
4. Eventuele gebreken of verkeerd geleverde producten dienen binnen 14 dagen na levering aan de ondernemer schriftelijk te worden gemeld. Terugzending van de producten dient te geschieden in de originele verpakking en in nieuwstaat verkerend. Zie herroepingsrecht. 
5. De ondernemer is echter te nimmer verantwoordelijk voor de uiteindelijke geschiktheid van de producten voor elke individuele toepassing door de consument, noch voor eventuele adviezen ten aanzien van het gebruik of de toepassing van de producten.
6. De garantie geldt niet indien:
A. Het betreft om gloeilampen.
B. Het betreft om sieraden.
C. De consument de geleverde producten zelf heeft gerepareerd en/of bewerkt of door derden heeft laten repareren en/of bewerken.
D. De geleverde producten aan abnormale omstandigheden zijn blootgesteld of anderszins onzorgvuldig worden behandeld of in strijd zijn met de aanwijzingen van de ondernemer en/of op de verpakking behandeld zijn.
​E. De ondeugdelijkheid geheel of gedeeltelijk het gevolg is van voorschriften die de overheid heeft gesteld of zal stellen ten aanzien van de aard of de kwaliteit van de toegepaste materialen. 

 

Identiteit ondernemer

Precious Stones
Gerrit rietveldsingel 353
1112ZB Diemen. 

(no visiting adress)
info@precious-stones-byilona.nl
06-25482506
KvK: 75132699
BTW: NL002369770B18

 

© 2020 - 2022 precious-stones | sitemap | rss | ecommerce software - powered by MyOnlineStore